DJ Mari ile Halloween Party
Popüler mekânlardan biri olan Bohem barda Ankara cemiyet hayatı bir araya gelip kostümlü makyajlı birbirinden değişik tiplemeleri ile katıldıkları partide doyasıya eğlendiler…
DJ Mari’nin çaldığı farklı tarzda şarkılar ile eğlenen bar müdavimleri farklı ve renkli bir gece yaşadılar.
Halloween partisi için özel makyözler tarafından, geceye özel makyajlar yapıldı.
Sektörde hizmet verdiği günden bu yana müşteri profiliyle tam bir eğlence ortamı oluşturan Bohem barda ilki düzenlenen Halloween partisi ‘Cadılar Bayramı’ dolayısıyla özellikle bayan müşteriler kostümleri, barda yapılan özel makyajlarıyla dikkat çekti.
Sonbahar sezonunda müzikli konseptinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle geceyi renklendiren barın işletmecisi Baran Yazıcı “Yeni bir konsept yaratmaya çalışıyoruz. Bazı geceler kabinde DJ Mari çok kaliteli müzikler yapıyoruz. Bugün de Halloween partisi ‘Cadılar Bayramı’ etkinliğimiz çerçevesinde kostümlü ve makyajlı bir gece hazırladık. Gecenin çok keyifli geçtiğin düşünüyorum. Avrupa’daymış gibi hissediyor kendilerini insanlar. Kadın yoğunluğu çok fazla, bundan çok memnunuz Ayrıca biz açıldığımızdan beri müşterimizi seçerek alıyoruz. Özel müşterilerimiz var bizim” dedi.
Bu özel gecenin birde sürprizi vardı Muhammet Polat, sevgilisi Gökçe Naz Yaz’a Barda Flamingo heykelleri önünde diz çökerek evlenme teklifi etti.
‘Cadılar Bayramı’ kostümlü geceye yoğun ilgi gösteren müşteriler müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirirken özel etkinlikten dolayı işletmeciye teşekkür ettiler.
Ankara Cemiyet hayatının ilgi gösterdiği parti için mekanda ışıklı kabaklar, kuru kafa figürleri ve cadı şapkalarıyla müşteriler ilginç pozlar verdi. Partiye gelenlerin davetlilerin yüzleri makyözler tarafından özenle boyandı.
CADILAR BAYRAMI NEDİR?
Genellikle çocukların çeşitli korkunç kostümler giyerek, bulunduğu köyün, mahallenin ya da kasabanın evlerini kapı kapı gezerek şeker, meyve ve çeşitli hediyeler aldığı bayramdır. Cadılar Bayramı bir pagan festivali olarak ilk kez İngiltere’de İrlandalılar, İskoçlar ve Galliler tarafından kutlanmaya başlandı. 19’uncu yüzyılın sonunda bu gelenek Kuzey Amerika’ya göçenler tarafından devam ettirildi. Batı dünyası 20’nci yüzyılda Cadılar Bayramı’nı, bir Amerikan popüler kültürü olarak tanıdı.